Polkupyöränvalo Fenix BC25R, 600 lm

BC25R on nykyaikainen pyörävalaisin kaupunkiin, maantielle ja poluille. Tämä verraton pyörävalaisin tarjoaa tehokkaan näkyvyyden ja erityisen valokuvion jolla pidät huolta omasta ja vastaantulijoiden turvallisuudesta pyöräilyn aikana. Valaisin sopii myös päiväajovalokäyttöön. BC25R:n käänteentekevä CUT-OFF valokuvio valaisee erinomaisesti kaikenlevyiset tiet ja polut ja takaa, että et häikäise vastaantulijoita. Lamppu on USB-ladattava ja se valaisee hyvin max. 600 lumenin teholla aina 106 metriin saakka.

 

<p;>BC25R on helppokäyttöinen sillä siinä on vain yksi käyttökytkin josta säädät valaisimen kirkkautta. Jäljellä olevan akun varaustilan näet vaivatta lampun päällä sijaitsevista LED-merkkivaloista. Lamppu ladataan uudelleen nopean micro USB -liittimen kautta.

 

<p;>Fenixin patentoima CUT-OFF facula optiikka varmistaa, että kaikki valo on tehokkaasti suuntautunut eteenpäin tielle ja valaisee hyvin hyvin kaikenlevyiset tiet ja polut. Valon sävy on neutraalivalkoinen jolla näet tehokkaasti tien pinnat ja kaikki epätasaisuudet. Lisäksi se kykenee valaisemaan muita tavanomaisia LED-valoja tehokkaammin vesisateessa, sumussa, usvassa ja lumisateessa. Lamppu sopii käytettäväksi myös päiväajovalona ilman vastaantulijan häikäisyn vaaraa.

 

<p;>BC25R on erinomainen vaihtoehto niin työmatkapyöräilijälle kuin aktiivipyöräilijälle sekä päiväajovalokäyttöön jotka arvostavat valaisimen pientä kokoa, erinomaista valaisukykyä ja USB-ladattavuuden tuomaa käytön helppoutta ja pitkää toiminta-aikaa.

 

 • Vakiovoimakkuuspiiri säilyttää kirkkauden pidempään.
 • Neutraalivalkoinen LED-polttimoa (Cree XM-L2) - parantaa tarkkuutta, etäisyyttä ja pinnan muotoja pimeässä.
 • Erityistason kohdistettu CUT-OFF facula optiikka vähentää vastaantulijan häikäisyn vaaraa.
 • Leveä ja hyvin valaiseva valokuvio valaisee myös tien reunat.
 • USB-ladattava.
 • Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto.
 • Akun varaustilan ilmaisintoiminto.
 • Pikairrotettava ohjaustangon teline.
 • Helppo kiinnittää kaikkiin ohjaustankoihin, kypärään tai muuhun pyörässä olevaan kiinnikkeeseen.
 • Soveltuu kaikkiin ohjaustankoihin (22,2 mm - 31,8 mm).
 • Täysmetallirakenne.
 • Pakkaus sisältää: BC25R pyörälamppu, Fenix 18650 3,6V/2600 mAh ladattava Li-ion akku, BC25R pikakiinnityspidike, micro USB -kaapeli, kiinnityspidikkeen säätöpalat x 2, käyttöohje.

 

59,00  sis. alv

Varastossa

Aseverkkokauppa

Verkkokaupassamme on helposti nähtävissä kaikki tuotteemme. Kauppa käy vilkkaana varsinkin käytettyjen aseiden osalta, joten tarkkaile sivujamme löytääksesi itsellesi parhaat ase- ja erätarjoukset.
Timo: 0500 329 102Marko: 040 550 9936 
Vuorotteluvapaalla 31.12.2023 saakka
Juri: +358 44 331 8283

Aseseppä toimii samassa liikehuoneistossa:
050 339 5378
https://www.vh-ase.fi/
Ampumaradan kalenteri 
Ma-Pe: 09.00-17.00
La: 10.00-13.00
Su: Suljettu
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram