HAIX Airpower P3

KEVYTMAIHARI KAUPUNKIYMPÄRISTÖÖN

Airpower P3 on yhdistelmä täysin vedenpitävää ja hengittävää nahkaa sekä laadukasta nylon-kangasta. Nahan Sun Reflect -ominaisuus vähentää auringon vaikutusta suorassa auringonvalossa; säteet heijastuvat pois pitäen nahan ja jalan viileänä. Pohja on vahvaa ja mukautuvaa kumiseosta, joka suojaa erilaisilta iskuilta ja epätasaisuuksilta. Se kestää kulutusta ja takaa pidon myös kylmällä säällä. Tahraamaton pohja kestää kuumuutta, öljyä ja bensiiniä. Urheilullinen varvas- ja kantapääosa takaavat kävellessä optimaalisen askeleen.

Sisävuoren ominaisuuksia on mm. laminoitu kolmikerroksinen vesitiivis, mutta silti hengittävä Gore XCR -kalvo. Cambrelle- vuorikangas kestää hyvin hankausta ja sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Micro-Dry -järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Pestävät, kuitukankaasta tehdyt pohjalliset imevät hyvin kosteutta pitäen jalan kuivana. HAIX® AS System takaa jalalle optimaalista tukea ja hyvän iskunvaimennuksen. Kantapään ja jalkaholvin tuki turvaa jalkaa ja tilava varvasosa lisää liikelaajuutta.
HAIX® Airpower P3 on suosittu, korkeavartinen varsikenkä niin siviileille kuin ammattilaiskäyttöönkin.

 

HOX! Kengänkokoa miettiessäsi valitse normaalia isompi koko!

170,00  sis. alv

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Aseverkkokauppa

Verkkokaupassamme on helposti nähtävissä kaikki tuotteemme. Kauppa käy vilkkaana varsinkin käytettyjen aseiden osalta, joten tarkkaile sivujamme löytääksesi itsellesi parhaat ase- ja erätarjoukset.
Timo: 0500 329 102Marko: 040 550 9936Juri: +358 44 331 8283Ampumaradan kalenteri 
ma-pe 09.00-17.00
la 10.00-13.00
su suljettu
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram