HAIX Airpower Pro R

KEVYT VARSIKENKÄ AMMATTILAISEN TAI HARRASTAJAN JALKAAN VARTA VASTEN TEHTYNÄ.

Integroitu jalkaholvin tuki yhdessä jämäkän nahan sekä hyvän nauhoituksen kanssa varmistavat tälle kengälle parhaan käyttömukavuuden, istuvuuden sekä tuen. HAIX® AS System takaa jalalle optimaalista tukea ja hyvän iskunvaimennuksen. Myös tilava varvasosa lisää liikelaajuutta.

Kengän Gore XCR -kalvo (tehokkaampi kuin Gore-Tex) ja cordura-kangasvarsi tekevät kengästä hyvin hengittävän, mutta silti täysin vesitiiviin. HAIX® Micro Dry-ilmajärjestelmä pumppaa kävellessä jalkineessa syntyvän kosteuden ulos ja pitää jalan kuivana. Varren Fleece-vuori taas kestää hyvin hankausta.

HAIX® Airpower R -pohja pitää erityisen hyvin myös märässä ja kylmässä ollen samalla lämpöeristetty kylmää ja kuumaa vastaan. Pohja on antistaattinen, öljyn ja bensan kestävä, eikä se jätä sisätiloihin jälkiä. Pestävät pohjalliset imevät hyvin kosteutta.

Kärjen suojus pitää huolen kengän säilymisestä kunnossa. Kyseessä ei ole varsinainen turvakärki vaan kovasta Ceram-X materiaalista tehty suoja kärjelle ja osittain myös varpaille.
 

 

199,00  sis. alv

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Aseverkkokauppa

Verkkokaupassamme on helposti nähtävissä kaikki tuotteemme. Kauppa käy vilkkaana varsinkin käytettyjen aseiden osalta, joten tarkkaile sivujamme löytääksesi itsellesi parhaat ase- ja erätarjoukset.
Timo: 0500 329 102Marko: 040 550 9936Juri: +358 44 331 8283Ampumaradan kalenteri 
ma-pe 09.00-17.00
la 10.00-13.00
su suljettu
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram