Ostoskori on tyhjä.

HAIX Black Eagle Safety 50 High

S3-LUOKAN TURVAJALKINE AMMATTI- JA HARRASTEKÄYTTÖÖN

Ulkomateriaali on täysin vedenpitävää ja hengittävää nahkaa. Sun Reflect -ominaisuus vähentää auringon vaikutusta nahkaan suorassa auringonvalossa. Pohja on vahvaa ja mukautuvaa kumiseosta, joka suojaa erilaisilta iskuilta ja epätasaisuuksilta. Anti-Slip -kuvioinnin ansiosta kenkä sopii erinomaisesti kaikkiin olosuhteisiin. Tahraamaton pohja kestää kuumuutta, öljyä ja bensiiniä eikä aiheuta mustia tahroja lattioihin.

Sisävuoren ominaisuuksia on mm. laminoitu kolmikerroksinen vedenpitävä ja hengittävä Gore XCR -kalvo. Vuori kestää hyvin hankausta ja HAIX® Micro-Dry -järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Airflow-kanavoitu antibakteerinen pohjallinen on muotoiltu tukemaan jalkaa ja vaimentamaan siihen kohdistuvaa painetta koko päivän ajan. Lämmöneristyskykynsä ansiosta jalkine on ihanteellinen myös kylmällä säällä. Patentoitu tuplavyöhykenauhoitus ja pikalukkokiristys takaavat nopean ja istuvan nauhojen säädön.

Anatomisesti muotoiltu ja ja ultrakevyt HAIX® Composite turvakärki on valmistettu kuituvahvisteisesta muovista ja se täyttää korkeimmatkin turvallisuusvaatimukset.

 

Kengät ovat kokonaisuudessaan metallivapaat ja antistaattiset.
 

Tätä turvakenkää voi lämmöneristyskykynsä sekä tuuletusjärjestelmänsä ansiosta käyttää ympäri vuoden!

 

 

249,00  sis. alv

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Aseverkkokauppa

Verkkokaupassamme on helposti nähtävissä kaikki tuotteemme. Kauppa käy vilkkaana varsinkin käytettyjen aseiden osalta, joten tarkkaile sivujamme löytääksesi itsellesi parhaat ase- ja erätarjoukset.
Timo: 0500 329 102Marko: 040 550 9936Juri: +358 44 331 8283Ampumaradan kalenteri 
ma-pe 09.00-17.00
la 10.00-13.00
su suljettu
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram