Ostoskori on tyhjä.

Haix Black Eagle Tactical 2.0 GTX high/black Kengät

HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX on vaativaan ammatti- ja harrastekäyttöön suunniteltu jalkine. Jalkineen korkea varsi tukee nilkkaa ehkäisten nyrjähdyksiä. Jalkineen päämateriaalina on käytetty täysin vedenpitävää, mutta silti hyvin hengittävää nahkaa. Päälimateriaalissa on Sun Reflect-ominaisuus, joka heijastaa auringonsäteet pois, pitäen sekä nahan että jalkasi viileänä jopa suorassa auringon paisteessa. Jalkineen pohja on valmisteettu vahvasta ja mukautuvasta kumiseoksesta, joka suojaa käyttäjää mahdollisilta iskuilta sekä maaston epätasaisuuksilta. Jalkineen pohjakuviointi tarjoaa yhdessä kumiseoksen kanssa mahtavan pidon niin lumella, mudalla kuin metsässäkin, selviytyen jopa öljyisistäkin pinnoista.

Kengässä on laminoitu kolmikerroksinen GORE-TEX® Extended-kalvo, joka on sekä vedenpitävä että hengittävä. Kengän Micro-Dry järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästäsi jokaisella askeleellasi, pitäen jalkasi kuivana olosuhteista riippumatta.  Jalkineen pohjallinen on muotoiltu antamaan jalallesi erinomaista tukea, sekä pitämään sen viileänä AIRFLOW-kanavien avulla. Tehokkaan ilmanvaihtonsa ansiosta, soveltuu jalkine niin sisä- kuin ulkotiloihin, sekä vaihteleviin olosuhteisiin. Jalkine on varustettu HAIX 2-vyöhykenauhoituksella, joka takaa tukevan ja nopean kiristyksen ja käytön. 

  • Paino: 564g
  • Materiaali: Nahka

HOX! Viranomaiset -10% tästä kengästä esittämällä virkamerkki/henkilöllisyystodistus!

229,00 319,00  sis. alv

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Aseverkkokauppa

Verkkokaupassamme on helposti nähtävissä kaikki tuotteemme. Kauppa käy vilkkaana varsinkin käytettyjen aseiden osalta, joten tarkkaile sivujamme löytääksesi itsellesi parhaat ase- ja erätarjoukset.
Timo: 0500 329 102Marko: 040 550 9936Juri: +358 44 331 8283Ampumaradan kalenteri 
ma-pe 09.00-17.00
la 10.00-13.00
su suljettu
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram