Mechanix Wear FastFit Antistatic -hanskat, OD, GREEN

  • Kestävät, hyvin muotoillut ja monikäyttöiset hanskat? Mechanixin kanssa et voi mennä vikaan!
  • Original-hanskat suunniteltiin 90-luvun alussa alunperin NASCAR-mekaanikoille.
  • Kestävyytensä ansiosta hanskat ovat saaneet suuren suosion myös ampumaharrastajien ja sitä myötä myös airsoft-harrastajien keskuudessa.
  • FastFit-hanskat sopivat Originalien tapaan kaikenlaiseen ryynäämiseen, pelaamiseen ja ampumahommiin, jossa hanskalta vaaditaan kestävyyttä ja näppäryyttä. Fast Fittien suurin hyöty on niiden joustava ranne, jonka ansiosta hanskojen pukeminen ja pois ottaminen hoituu käden käänteessä!
  • Hanskan selkäosa ja sormien välit on valmistettu hengittävästä ja venyvästä materiaalista, jolloin ne istuvat ja taipuvat hyvin käden muotojen mukaan. Kämmenpuoli on kaksiosainen, jotta se pääsee taipumaan oikein kämmenen mukaan. Kämmenpuoli on synteettistä Clarino-nahkaa, joka on valmistettu mikrokuiduista ja se hengittää hyvin sekä hylkii vettä, tuulta ja likaa. Hanskojen varresta löytyy pieni lenkki, jonka avulla ne on helppo kiinnittää varusteisiin, kun niitä ei tarvita.
  • Hanskat ovat kosketusnäyttöyhteensopivat!

19,90  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Siirry ostoskoriin / maksamaan

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Aseverkkokauppa

Verkkokaupassamme on helposti nähtävissä kaikki tuotteemme. Kauppa käy vilkkaana varsinkin käytettyjen aseiden osalta, joten tarkkaile sivujamme löytääksesi itsellesi parhaat ase- ja erätarjoukset.
Hallinto:
Timo: 0500 329 102

Hallinto sekä turvallisuuspalvelut:
Marko: 0405509936

Juri: +358 44 331 8283

Myymälä & sisäampumaradan varaukset:
P.0469218218

Aseseppä toimii samassa liikehuoneistossa:
050 339 5378
https://www.vh-ase.fi/
Ampumaradan kalenteri 
Ma-Pe: 09.00-17.00
La: 10.00-13.00
Su: Suljettu
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram