Toimitusehdot

SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYYN

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tämän sivun lopusta tietosuojaselosteemme.

1. Tuotteilla on 14 päivän vaihto ja palautusoikeus

2. Suoraan hyllyssä olevien tuotteiden toimitusaika 1-4 päivää. Jos tuotteet löytyvät suoraan hyllystä, tilaus lähetetään heti tilauspäivänä. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan tai on Joensuun SAR Oy:llekin tilaustuote, ilmoitamme asiasta viipymättä asiakkaalle.

3. Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa välittömästi Joensuun SAR Oy:lle, jos hän on saanut väärän tai viallisen tuotteen. Ilmoituksen voi tehdä joko sähköpostitse osoitteeseen myynti@joensuunsar.fi tai puhelimitse 013 229 102 myymälän aukioloaikoina (Ma-Pe klo 09:00 - 17:00, La klo 10:00 - 13::00).

4. Joensuun SAR Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toiminta estyy, vaikeutuu tai myöhästyy sellaisten tekijöiden vuoksi, joihin Joensuun SAR Oy ei ole pystynyt vaikuttamaan. Tällaisia seikkoja ovat esimerkiksi valtion poikkeustilat (esim. hätätila, sotatila), voimakkaat luonnonilmiöt, vienti- ja tuontikiellot, viranomaispäätökset, yleisen liikenteen häiriintyminen tai muu vastaava yrityksen toimintaa vaikeuttava tai estävä toiminta, esimerkiksi epidemian/pandemian johdosta.Luvanvaraisen ampuma-aseen ostaminen verkkokaupasta

Ampuma-ase voidaan ostaa netin kautta kuten mikä tahansa tuote sillä erotuksella, etteivät kaikki Matkahuollon tai Postin toimitusvaihtoehdot ole käytettävissä.

Tehtyäsi tilauksen, toimita meille postitse alkuperäinen poliisin myöntämä ampuma-aseen hankkimislupa allekirjoitettuna (kaikki 4 kpl!) sekä kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksestasi meille osoitteeseen Joensuun SAR Oy, Kauppakaari 1, 80100 Joensuu.

Tarvitsemme ehdottomasti alkuperäiset hankkimisluvat, joten älä lähetä meille kopiota tai sähköistä versiota dokumentista. Henkilötodistuksesta (henkilökortti/passi) voit lähettää meille kuvan sähköisessä muodossa sähköpostiin myynti@joensuunsar.fi. Huom! Kuvan tulee olla riittävän tarkka, jotta siitä on erotettavissa selkeästi kaikki tiedot.Hallussapitoluvanvaraiset tuotteet

Ostaessasi hallussapitoluvanvaraisia tuotteita (esim. patruunoita tai äänenvaimentimia), sinun tulee toimittaa kuvat ampuma-aseen hallussapitoluvan molemmista puolista sekä voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksestasi meille. Voit ostaa tuotteet normaalisti ja toimittaa luvat tilauksen jälkeen. Pidäthän huolen, että kuva on riittävän tarkka, jotta tiedot käyvät selkeästi ilmi. Kopion hankkimis- tai hallussapitoluvasta voit toimittaa

Ensisijaisesti sähköpostitse kuvana osoitteeseen myynti@joensuunsar.fi tai
Postitse osoitteeseen Joensuun SAR Oy, Kauppakaari 1, 80100 Joensuu


Ilma-aseiden tilaaminen (ainoastaan täysi-ikäiset henkilöt)

Ostaessasi ilma-aseita toimita meille kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta (henkilökortti/passi), jotta voimme varmistua asiakkaan oleva vähintään 18-vuotias. Tarkistathan, että kuva on riittävän selkeä, että kaikki tiedot ovat luettavissa ongelmitta. Henkilöllisyystodistuksen kopion voit toimittaa

Ensisijaisesti sähköpostilla kuva osoitteeseen myynti@joensuunsar.fi
Postitse osoitteeseen Joensuun SAR Oy, Kauppakaari 1, 80100 Joensuu.


Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on normaalisti 1-4 työpäivää. Pyrimme siihen, että toimitukset lähetetään aina mahdollisimman nopeasti asiakkaalle. Jos toimitusaika venyy normaalia pidemmäksi, otamme asiakkaaseen yhteyttä mahdollisimman nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse.

2. Toimitustavat

Kaikki tuotteet on hinnoiteltu vapaasti Joensuussa eli hintoihin lisätään toimituskulut. Toimituskulut ovat vähittäisasiakkaille yleensä 10,00 euroa/lähetys (alle 5 kg). Mikäli lähetys on suuri tai painava, esimerkiksi vaikka patruunoita, niin toimituskulut määräytyvät painon mukaan.
3. Verkkokaupan maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, OP, Danske Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Säästöpankki ja Oma Säästöpankki. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä Suomessa toimivien pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Luottokortit: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä Suomessa toimivien pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai Mastercard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Mobiilimaksut: MobilePay. Mobiilimaksun toteuttajana toimii Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) ja mobiilimaksupalvelun tuottaja on MobilePay Finland Oy (y-tunnus 2912210-8). MobilePay-sovelluksella tehtävissä maksuissa maksun saajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksun saajalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Maksu noudettaessa kassaan. Voit tehdä tilauksen normaalisti verkossa etukäteen. Jos haluat maksaa vasta noutaessasi myymälästä, valitse ensin toimitustavoista "nouto myymälästä", jotta voit valita maksutavaksi "maksu noudettaessa myymälästä".
Laskutus. Meiltä on mahdollisuus ostaa tuotteita myös laskulle, palveluntuottajana on tässäkin tapauksessa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7)

Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

p. 020 718 18304. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@joensuunsar.fi tai puhelimitse numeroon 013 229 102 liikkeen aukioloaikoina. Pyydämme palauttamaan tuotteet osoitteeseen Joensuun SAR Oy, Kauppakaari 1, 80100 Joensuu. Palautusoikeus koskee myös viottuneita tai virheellisiä tuotteita.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ilmoittamaan:

Palautuksen syyn (vioittunut/väärä tuote)
Tilaajan tunnistetiedot (nimi ja tilausnumero)
Haluatko palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai haluatko vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle?
Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


5. Reklamaatiot

Pyydämme ilmoittamaan kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen myynti@joensuunsar.fi tai soittamalla 013 229 102 liikeemme aukioloaikoina.6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksen, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen myynti@joensuunsar.fi tai soittamalla 013 229 102 liikkeen aukioloaikoina. Ilmoitamme yleensä asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse poikkeavista toimitusajoista. Myös Joensuun SAR Oy pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen ja asiakkaan rahojen palauttamiseen.7. Verkkokaupan hinnat

Sivuilla näkyvät myyntihinnat sisältävät aina arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden virheellisesti kirjautuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hinnan virheellisyys todetaan vasta tilauksen vahvistuksen yhteydessä, ollaan siitä yhteydessä tilaajaan ennen kuin tilaus vahvistetaan lopullisesti. Varatessanne aseen nettikaupasta, varaus astuu voimaan kun olemme vastaanottaneet ennalta sovitun varausmaksun aseen kokonaishinnasta. Varausmaksun osuutta ei palauteta, jos kauppa purkaantuu tai jää kokonaisuudessaan tapahtumatta ostajan toimien vuoksi.8. Yhteystiedot

Joensuun SAR Oy

Kauppakaari 1, 80100 Joensuu

p. 013 229 102

myynti@joensuunsar.fiAukioloajat

Ma-Pe klo 09:00 - 17:00

La klo 10:00 - 13:00

Aseverkkokauppa

Verkkokaupassamme on helposti nähtävissä kaikki tuotteemme. Kauppa käy vilkkaana varsinkin käytettyjen aseiden osalta, joten tarkkaile sivujamme löytääksesi itsellesi parhaat ase- ja erätarjoukset.
Hallinto:
Timo: 0500 329 102

Hallinto sekä turvallisuuspalvelut:
Marko: 0405509936

Juri: +358 44 331 8283

Myymälä & sisäampumaradan varaukset:
P.0469218218

Aseseppä toimii samassa liikehuoneistossa:
050 339 5378
https://www.vh-ase.fi/
Ampumaradan kalenteri 
Ma-Pe: 09.00-17.00
La: 10.00-13.00
Su: Suljettu
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram