Muut palvelut

Ensiapupäivystäjät: Toimitamme ensiapupäivystäjiä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, olipa asiakasmäärä sitten kymmenen tai kymmenen tuhatta. Voit tilata päivystyksen myös "avaimet käteen"-periaatteella, jolloin hoidamme myös viranomaiskontaktoinnin sekä ensiapusuunnitelman laadinnan ja valvonnan. Ensiapupalveluista laadimme joka kerta yksilöidyn tarjouksen, joten et maksa tyhjästä vaan siitä mitä oikeasti tarvitset! Suurin osa ensiapupäivystäjistämme ovat siviilityössään ensihoitajia tai muita sosiaali- ja terveysalan tehtävissä työskenteleviä ihmisiä, joilla on kokemusta myös yleisötilaisuuksista. HOX! Kaikki järjestyksenvalvojamme sekä vartijat ovat myös suorittaneet ensiapukoulutukset, joten pienempien tilaisuuksien osalta säästät selvää rshss ottamalla SAR SEC:n monitoimiosaajat töihin.
Ensiapukoulutukset: Tällä hetkellä järjestämme Emergency First Response-järjestelmän alaisia ensiapukoulutuksia tilauskoulutuksina. Kolme kertaa vuodessa järjestämme myös avoimia koulutuksia, joihin on kenen tahansa mahdollista osallistua. Tarkkaile sivujamme koulutuksia silmällä pitäen! Tutustu lisää koulutuksien sisältöön sekä EFR-järjestelmään osoitteessa www.efr.fi. HOX!! EFR-ensiapukurssi on hyväksytty Suomessa Traficomin jatkokoulutuspäiväksi (diaarinro TRAFI/30459/05.03.07/2014). Kouluttajillamme on kokemusta niin koulutus- kuin ensiapupuolelta, joten voit luottaa koulutuksiemme laatuun myös tällä osa-alueella.
Tapahtumatyöntekijät: Oletko järjestämässä yleisötapahtumaa, mutta sinulta puuttuu osaavaa henkilöstöä. Meiltä saat avuksi mm.
​​Rakennus- ja purkuhenkilöstöä
Narikkatyöntekijöitä
Tapahtumaisännät ja -emännät sekä
Liikenteenohjaajat
Alihankintapalvelut: Oletko turvallisuusalan yrittäjä tai turvallisuusvastaava, jonka henkilöstössä on nyt yllättävä vaje ja keikka on jo kolkuttelemassa ovella? Ota yhteyttä, niin yritetään . Olipa kyseessä vartija, järjestyksenvalvoja tai muu turvallisuusalan ammattilainen, meiltä löytyy sinulle vuokratyövoimaa. Turvallisuusalan elinkeinoluvan omaavana yrityksenä lähetämme sinulle laskun toteutuneiden tuntien perusteella eikä sinun tarvitse huolehtia palkanmaksusta tai muistakaan työnantajan velvoitteista.

Aseverkkokauppa

Verkkokaupassamme on helposti nähtävissä kaikki tuotteemme. Kauppa käy vilkkaana varsinkin käytettyjen aseiden osalta, joten tarkkaile sivujamme löytääksesi itsellesi parhaat ase- ja erätarjoukset.
Hallinto:
Timo: 0500 329 102

Hallinto sekä turvallisuuspalvelut:
Marko: 0405509936

Juri: +358 44 331 8283

Myymälä & sisäampumaradan varaukset:
P.0469218218

Aseseppä toimii samassa liikehuoneistossa:
050 339 5378
https://www.vh-ase.fi/
Ampumaradan kalenteri 
Ma-Pe: 09.00-17.00
La: 10.00-13.00
Su: Suljettu
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram