Vartiointipalvelut

Vartijan rooli on muuttunut yövartijasta ympärivuorokautiseksi turvallisuusKansalainen kohtaa vartijan yleisimmin kauppareissullaan nähdessään univormuisen henkilön käveleksimässä myymälässä tai työntämässä kärryjä. Tämä on kuitenkin vain yksi pieni osa yksityisen turvallisuusalan yrityksille ja yksityishenkilöille tarjoamista palveluista.

Vartija on yksityisen vartioimisliikkeen palveluksessa oleva henkilö, joka suorittaa toimeksiantosopimukseen perustuvaa omaisuuden vartiointia, henkilön koskemattomuuden suojaamista tai vartioimiskohteeseen taikka toimeksiantajaan kohdistuvien rikosten paljastamista. Hän voi myös valvoa näiden edellä mainittujen tehtävien suorittamista.
Otamme vastaan toimeksiantoja ympäri maata palvellen teitä seuraavanlaisesti:

- Paikallisvartiointi: Yksittäisen kohteen vartiointi, esimerkiksi tuotantolaitos
- Myymälävartiointi joko univormuisena vartijana tai siviiliasuisena myymäläetsivänä
- Piirivartiointi: Reitillä on useita yksittäisiä kohteita, jossa käydään muun piirikierroksen yhteydessä. Käyntikertojen määrä on asiakaskohtaisesti erikseen sovittavissa.
- Henkilön koskemattomuuden suojaaminen eli kansanomaisesti henkivartiointi. Suoritamme joko yksittäisen henkilön tai henkilöryhmän suojaamista ulkoisilta uhilta ja riskeiltä sekä ennaltaehkäisevästi estäen näiden uhkien toteutumista.
- Rikosten paljastamistehtävät (yksityisetsivät): Suoritamme esimerkiksi kauppojen hävikintorjuntaa, yrityksien ja yhteisöjen taustaselvityksiä, tietojen hankkimista, tarkkailutehtäviä jne.
- Poliisin ja rajavartioston avuksi asetetut järjestyksenvalvojat. Kts. järjestyksenvalvonta.

Aseverkkokauppa

Verkkokaupassamme on helposti nähtävissä kaikki tuotteemme. Kauppa käy vilkkaana varsinkin käytettyjen aseiden osalta, joten tarkkaile sivujamme löytääksesi itsellesi parhaat ase- ja erätarjoukset.
Timo: 0500 329 102Marko: 040 550 9936 
Vuorotteluvapaalla 31.12.2023 saakka
Juri: +358 44 331 8283Ampumaradan kalenteri 
Ma-Pe: 09.00-17.00
La: 10.00-13.00
Su: Suljettu
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram