Järjestyksenvalvojan tunniste: PORA-JV kangasmerkit

Polisin tai Rajavartiolaitoksen avuksi asetetun järjestyksenvalvojan asuun tulevat kangasmerkit selkään ja rintaan.

 

Yksityisistä turvallisuuspalveluista annetun lain 28 §:ssä tarkoitetuissa järjestyksenvalvontatehtävissä järjestyksenvalvojan asun rintamuksen vasemmalla puolella on oltava merkittynä sanapari: "JÄRJESTYKSENVALVOJA — ordningsvakt" tai "ORDNINGSVAKT — järjestyksenvalvoja". Lisäksi rintamuksen vasemmalla puolella on oltava merkittynä turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan nimi tai nimilyhenne taikka vakiintunut liikemerkki.. Järjestyksenvalvojan käyttämän päällystakin, haalarin tai sadetakin selkämyksessä on oltava merkittynä teksti "JÄRJESTYKSENVALVOJA" tai "ORDNINGSVAKT" taikka sanapari "JÄRJESTYKSENVALVOJA — ordningsvakt" tai "ORDNINGSVAKT — järjestyksenvalvoja". Mainittu teksti voidaan merkitä myös muun asun selkämykseen. Järjestyksenvalvojan asuun kuuluvassa päähineessä saa olla merkittynä järjestyksenvalvojan asemaa osoittavat tekstit taikka turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan nimi, nimilyhenne tai vakiintunut liikemerkki.

Järjestyksenvalvojan asuun tai siihen kuuluvaan päähineeseen saadaan merkitä em. merkintöjen lisäksi ohella myös järjestyksenvalvojan asemaa osoittava englanninkielinen teksti "Security ". Järjestyksenvalvojan asussa mahdollisesti käytettävät arvomerkit on kiinnitettävä olkapoletteihin.

Järjestyksenvalvojan asuun kuuluvan vaatekappaleen vasempaan rintamukseen voidaan merkitä järjestyksenvalvojan nimi. Järjestyksenvalvojan asussa ei saa olla näkyvillä muita merkkejä ja tekstejä kuin edellä tässä pykälässä mainitut. Järjestyksenvalvojan asun merkkien ja tekstien on oltava selvästi erottuvia.

Lähde: Sisäministeriön asetus vartijan ja järjestyksenvalvojan asusta ja järjestyksenvalvojan tunnuksista (875/2016) 5§

40,00  sis. alv

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 7005 Osasto:
Siirry ostoskoriin / maksamaan

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Aseverkkokauppa

Verkkokaupassamme on helposti nähtävissä kaikki tuotteemme. Kauppa käy vilkkaana varsinkin käytettyjen aseiden osalta, joten tarkkaile sivujamme löytääksesi itsellesi parhaat ase- ja erätarjoukset.
Hallinto:
Timo: 0500 329 102
Vuorotteluvapaalla 1.5.2024 saakka

Hallinto sekä turvallisuuspalvelut:
Marko: 0405509936

Myymälä & sisäampumaradan varaukset:
P.0469218218
Juri: +358 44 331 8283

Aseseppä toimii samassa liikehuoneistossa:
050 339 5378
https://www.vh-ase.fi/
Ampumaradan kalenteri 
Ma-Pe: 09.00-17.00
La: 10.00-13.00
Su: Suljettu
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram