SAKO S20 HUNTER BLACK ROCK CERAKOTE KYSY SAATAVUUS!

Sako S20 - Ensimmäinen sekä metsästäjälle että tarkkuusampujalle suunniteltu hybridikivääri

 

Yksi Sako S20 -kiväärin innovatiivisista pääominaisuuksista on koottava tukki. Ainutlaatuisen modulaarisuutensa ansiosta kivääri voidaan erilaisilla taka- ja etutukeilla konfiguroida ampujan mieltymysten mukaiseksi. Ergonominen metsästystukki on paranneltu versio perinteisen pistooliperän kaltaisesta peukalonreiällisestä tukista. Tukkien vaihtaminen on nopeaa ja helppoa, ja kiväärin voi käytännössä muutamassa minuutissa muuttaa taktisesta kivääristä metsästyskivääriksi, jossa on täydellinen kahva, tai toisinpäin.

S20:n tukin sisällä on korkealuokkainen alumiinirunko, joka ottaa vastaan kaikki rekyylin voimat. Rungon kestävä rakenne on suunniteltu siten, että se on mahdollisimman jäykkä, mikä lisää tarkkuutta ja kestävyyttä. Lisäksi S20-kiväärissä on käytetty ammattimaisen suorituskyvyn sekä erittäin korkeatasoisen käyttömukavuuden ja mukautuvaisuuden takaavaa iskunkestävää HIR-materiaalia (high impact resistant).

Säädettäviä liipaisimia (saatavana sekä yksi- että kaksivaiheisena) voi siirtää eteen- tai taaksepäin, jolloin ne sopivat paremmin eri kokoisiin käsiin. Nopeasti säädettävä poskikappale ja välilevy auttavat parhaan mahdollisen ampuma-asennon löytämisessä. S20 sopii kaikille kehotyypeille ja kaikkiin ampumistilanteisiin, sillä siihen voidaan yhdistää laaja valikoima M-LOK- ja QD-yhteensopivia lisävarusteita.

Kylmätaottu piippu ja alumiinista valmistettu täyspitkä V-muotoinen ampumatukijärjestelmä parantavat S20:n toistettavaa tarkkuutta. Kiväärin lukkokehys on suunniteltu jäykäksi, ja siinä on suoraan teräksiseen lukkokehykseen työstetty integroitu Picatinny-kisko. S20:n sylinterilukko on valmistettu paremman säänkestävyyden takaavasta korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Turvallisuutta ja suorituskykyä lisäävät S20-mallissa olevat iskurivarmistin ja suuri sulkuolan pinta-ala. Yhdessä kolmen sulkuolan kanssa tämä mahdollistaa kiväärin sujuvan, turvallisen ja täsmällisen käytön.

S20-lippaat on valmistettu lasivahvisteisesta komposiittimateriaalista, ja niiden mahdollistaman patruunoiden suuremman enimmäispituuden on tarkoitus auttaa uudelleen lataajaa. Lippaan ainutlaatuisen rakenteen ansiosta myös patruunoiden kaulat ovat tuettuja rekyylin aiheuttaman luotivahingon välttämiseksi.

  • Kaliiperi: .308win
  • Piipun pituus: 20"
  • 5 patruunan lipas
  • Äänenvaimenninkierre 5/8-24
  • Toimintatapa: Lippaallinen kertatuli
  • Uritettu piippu
  • Picatinnykisko

2290,00  sis. alv

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1350 Osasto:
Siirry ostoskoriin / maksamaan

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Aseverkkokauppa

Verkkokaupassamme on helposti nähtävissä kaikki tuotteemme. Kauppa käy vilkkaana varsinkin käytettyjen aseiden osalta, joten tarkkaile sivujamme löytääksesi itsellesi parhaat ase- ja erätarjoukset.
Hallinto:
Timo: 0500 329 102

Hallinto sekä turvallisuuspalvelut:
Marko: 0405509936

Juri: +358 44 331 8283

Myymälä & sisäampumaradan varaukset:
P.0469218218

Aseseppä toimii samassa liikehuoneistossa:
050 339 5378
https://www.vh-ase.fi/
Ampumaradan kalenteri 
Ma-Pe: 09.00-17.00
La: 10.00-13.00
Su: Suljettu
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram